22 Haziran 2024 18:17

Adana'da bir erkek boşanma aşamasında olduğu kadını ve ailesini öldürdü

Adana'da bir erkek boşanma aşamasında olduğu Şükran Eba ve ailesini öldürdü. Katil zanlısı yeni doğan bebeğini alarak kaçtı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana’da Hakim Eba (23), sokak ortasında tartıştığı boşanma aşamasında olduğu Şükran Eba (19) ile ve kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla vurarak öldürdü. Katil zanlısı yeni doğan bebeğini yanına alarak kaçtı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde Hakim Eba, boşanma aşamasında olduğu Şükran Eba'nın babası Turgut Erat’ın evinin önüne geldi. Hakim Eba yanındaki tabancay ile Şükran Eba'ya peş peşe ateş etti.

Sesleri duyup sokağa çıkan kayınbiraderi Muhammet Erat, kayınvalidesi Leyla Erat ve kayınpederi Turgut Erat’ı da vuran Hakim Eba, yeni doğan çocuğunu alıp kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi vurulan 4 kişinin de öldüğünü belirledi. Ölenlerin cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Aba’nın olayın ardından bebeğini de alarak 81 EM 836 plakalı araçla olay yerinden kaçtığı kaydedildi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalama çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

 

 

ÖNCEKİ HABER

Batman’ın bazı bölgeleri "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edildi

SONRAKİ HABER

Kadınlardan nöbetteki öğretmenlere dayanışma ziyareti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa