22 Haziran 2024 20:15

Metro İstanbul: Taksim ve Şişhane istasyonları ve füniküler yarın kapatılacak

Metro İstanbul, 10. Trans Onur Yürüyüşü öncesi, Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattının yarın kapatılacağını duyurdu.

Fotoğraf: Nevzat Yıldırım/AA

Paylaş

Metro İstanbul, Taksim ve Şişhane istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın, İstanbul Valiliğinin kararı doğrultusunda yarın saat 10.00'dan itibaren işletmeye kapatılacağını duyurdu. Ancak gerekçe açıklamadı.

Onur ayı kapsamında 10. Trans Onur Yürüyüşü yarın düzenlenecek. Valilik her yıl olduğu gibi bu yıl da Taksim'e giden yolları kapatmaya hazırlanıyor. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı Metro İstanbul’un sosyal medya hesabı X’ten paylaştığı duyuruya göre M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı’nı saat 10:00 itibarıyla işletmeye kapatılacak. Araçlar Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferlerine devam edecek. Metro İstanbul’un duyurusu şöyle:

“İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda 23 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferine devam edecektir.” (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Ukrayna: Rusya'nın Harkiv'e saldırısında 3 kişi öldü

SONRAKİ HABER

CHP'li Şerafettin Bahadır'a saldırıda eski MHP'li başkanın yakınları tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa