23 Haziran 2024 18:43

CHP heyeti Kayseri Pınarbaşı'nda: Bahadır'ın hayati tehlikesi devam ediyor

Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'dan oluşan CHP heyeti, Kayseri Pınarbaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan CHP üyesi Şerafettin Bahadır'ı ziyaret etti

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ve Kırşehir Milletvekili Metin İlhan'dan oluşan CHP heyeti, Kayseri Pınarbaşı'nda silahlı saldırıya uğrayan CHP üyesi Şerafettin Bahadır'ı ziyaret etti ve sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Metin İlhan, "Hayati tehlikesi devam ediyor. İleride bir hasar olup olmayacağını da tam olarak bilemiyoruz. Bunu ileride yapılacak olan tetkikler belirleyecek" dedi.

CHP heyeti, bugün Kayseri’de Pınarbaşı ilçesinde 21 Haziran'da silahlı saldırıya uğrayan CHP üyesi Şerafettin Bahadır’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. 

Amasya Milletvekili Karagöz, "Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle yaşanan bu kötü olayın takipçisi olmak için bugün Kayseri'deyiz. Gerçekten çok üzgünüz. Sağduyulu bir şekilde ülkemizin normalleşmesi gerekirken yaşanan olay Kayseri'de büyük bir yankıyla karşılanmıştır. İnşallah en kısa zamanda Şerafettin kardeşimiz aramıza iyileşerek dönecek. Doktorlarımız çok yakından ilgileniyorlar, kendilerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Metin İlhan ise şu bilgileri verdi: "Hastamızda beyin kanaması var. Bu da muhtemelen sopaların etkisiyle, darbenin etkisiyle oluşmuş bir beyin kanaması. Kanamanın durduğunu gördük. Tomografide bir kanama alanı var fakat kanamanın devam edip etmeyeceğini hiçbirimiz söyleyemeyiz. Hayati tehlikesi devam ediyor. İleride bir hasar olup olmayacağını da tam olarak bilemiyoruz. Bunu ileride yapılacak olan tetkikler belirleyecek."

İlhan, sağduyu çağrısı yaparak "Biz böyle bir durumun olmasını hiçbir zaman istemedik, istemeyiz. 2 Haziran seçimlerinde halkın iradesiyle, Deniz başkanımız seçildi. Seçildikten sonra da oraya hizmet etmek için elinden geleni yapmaya başladı. Üzülüyoruz, böyle bir şeyin olmaması gerekirdi. Hepimiz sağduyulu hareket etmek zorundayız. Ortamı germememiz lazım. Çünkü bu bir hizmet yarışı. Bu bir demokrasi yarışı. Bu hizmet yarışında bayrağı Deniz başkanımız bu sefer almıştır. Başka bir dönemde de başka bir parti alabilir. Ama insanların mutlaka dikkat etmesi lazım. Bu şiddet olaylarından uzak durması lazım." dedi.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde, CHP’li Şerafettin Bahadır‘ın otomobilinin önü kesilmesi ve darbedilip silahlı saldırıda ağır yaralandığı olayla ilgili, MHP'li Pınarbaşı’nın önceki dönem belediye başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi ve yeğeni hakkında tutuklama kararı verildi. (ANKA)

ÖNCEKİ HABER

EMEP Milletvekili Sevda Karaca: Geleceği örgütlemek için daha çok buluşacağız

SONRAKİ HABER

Düşen doğum oranları tartışması: Ne tehdit ne de çözüm demografik

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa