28 Haziran 2024 12:19

İYİP kurucularından Sevin Çağlayan istifa etti

İYİP kurucularından Sevin Çağlayan Saray'daki Erdoğan-Akşener görüşmesini eleştirerek istifa etti.

İYİ Parti logosu

Paylaş

İYİP Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın dünkü istifasının ardından İYİ Parti kurucularından Sevin Çağlayan da partiden istifa ettiğini duyurdu. Çağlayan, "Bardağı taşıran son damla da Akşener’in Erdoğan ile Saray’da yaptığı görüşme" dedi.

İYİP Kurucular Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan Sevin Çağlayan sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı.

Partisine yönelik eleştirilerde bulunan Çağlayan, "2023 genel seçim süreci, ardından yapılan kongre, her şeye rağmen yarışa girdiğimiz 2024 yerel seçimleri ve yine akabinde gerçekleşen Kurultayla gerçekleşen yeni yapılanmanın pek çok hata ve telafi edilemez sorunlar barındırdığını üzüntüyle takip ettik" dedi. Çağlayan, "Bardağı taşıran son damla da İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Saray’da yaptığı, birçok iddiayı içinde barındıran ancak sebebi ve içeriği bir türlü açıklanmayan görüşmesi oldu. Bu görüşmeye mevcut Parti yönetimi de net bir tavır koymadı." ifadelerine yer verdi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İktidar gazetelerinde savaş sesleri

SONRAKİ HABER

Yoksulluk derinleşti: Eğitim de sağlık da 'karne'ye bağlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa