03 Temmuz 2024 12:45

Erdoğan'dan ballı atamalar: Kimine dört maaş, TCDD yönetimine Sabah yazarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye Kömür İşletmeleri, Eti Maden ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na atamalar yapıldı.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Erdoğan, Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ), Eti Maden, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Devlet Malzeme Ofisi yönetim kurullarına atama gerçekleştirdi.

DÖRT KOLTUKTA TEK ADAM

Daha önce kamudan 4 maaş aldığı ortaya çıkan İlker Ilgın Türkiye Kömür İşletmeleri Yönetim Kurulu üyesi olarak atandı. Ilgın’ın halihazırda Turkish Petroleum International Şirketi Yönetim Kurulu, Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Denetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunuyor. Son atamayla Ilgın’ın kamudan aldığı maaş yine dörde çıktı.

ETİ MADEN’İN YÖNETİMİNE EPİAŞ BAŞKANI

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş. (EPİAŞ) Genel Müdürü Taha Meli Arvas ise Eti Maden Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. İktidar medyası Daily Sabah’ta köşe yazarlığı yapmış olan Arvas aynı zamanda Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde de bulunuyor. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

3 gazeteci beraat etti, 8 gazeteciye hapis cezası verildi

SONRAKİ HABER

Dervişoğlu’dan saldırı açıklaması: Öfkeliler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa