04 Temmuz 2024 13:43

Çalışma yaptığı telefon direğinin altında kalan işçi ağır yaralandı

Daha önceden kamyon çarpmasıyla bir kısmı kırılan telefon direğinde çalışma yapan işçi, direğin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Aksaray'da kamyonun çarpması ile bir kısmı kırılan telefon hattına ait tahta direkte çalışma yapan işçi Tuğrul Arslan (27), direğin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Olay, saat 09.30 sıralarında Tacin Mahallesi Tacin Caddesi'nde meydana geldi. İşçi Tuğrul Arslan, kamyon çarpması ile bir kısmı kırılan 8 metre uzunluğundaki telefon hattına ait tahta direği yerinden sökmek için mesai arkadaşları ile çalışma başlattı. Arslan'ın, önce direğe bağlı telefon hattı kablolarını çıkartmak istediği sırada direk üzerine devrildi. Direğin altında kalan Arslan, başından yaralandı. Arkadaşlarının yardımıyla kurtarılan Arslan, çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayı anlatan mesai arkadaşı Şammaz Yılmaz, "Direğin bir kısmı, kamyon çarpması sonucu kırılmış. Arkadaşımız da kabloyu çekerken direk üzerine düştü ve kafasından yaralandı" dedi. (Aksaray/DHA)

Evrensel aboneliği, üniversitelilere yüzde 50 indirimli
ÖNCEKİ HABER

Pendik'te Safiye Bıçak'ı öldüren erkek yakalandı

SONRAKİ HABER

Ankara'da inşaatın 6. katından düşen işçi hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...