08 Temmuz 2024 15:28

Burhaniye’de Evrensel’le dayanışma pikniği gerçekleştirildi

Emek Partisi Burhaniye üyeleri Evrensel gazetesi ile dayanışma pikniği gerçekleştirdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi Burhaniye üyeleri Evrensel gazetesi ile dayanışma pikniği gerçekleştirdi.Burhaniye Belediyesi Ayaklı piknik alanında yapılan dayanışma pikniğine Evrensel gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakkı Özdal, Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selma Gürkan, Almanya Birleşik Hizmet Sendikası yönetim kurulu üyesi Sidar Çarman, Burhaniye Çevre (Burçep) Platformu yöneticisi Süleyman Eryılmaz ve partililer katıldı.

Piknikte konuşan Emek Partisi Burhaniye ilçe başkanı Nafi Maraş, “Tek adam yönetiminin ve hakim sınıfların, ülkeyi getirdikleri nokta hepimizin malumudur” dedi.

Maraş, “İşçinin, işsizin, köylünün, çiftçinin, emeklinin, kadının, gencin, esnafın, açıkça terbiye edilmeye çalışıldığı, toplumun ezici çoğunluğunun yoksullukla birbiriyle yarıştırıldığı bir ülke konumuna getirildik. Ülkenin yargı sistemi, sağlık sistemi, sosyal güvenlik sistemi, çökertilmiş ne hizmet verenin, nede hizmet alanın hiç memnuniyet duymadığı kocaman sorunlar yumağına dönüşmüşlerdir. Ülkenin tüm coğrafyasında, doğamız ve çevremiz, tabiat varlıklarımız bir baştan bir başa, yerli ve yabancı sermaye gurupları tarafından talan edilmektedir” diye konuştu.

Dayanışma pikniği halayların çekilmesi ile son buldu. (Balıkesir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sinan Ateş'in ailesi Özgür Özel ile görüştü

SONRAKİ HABER

Macron, Başbakan Attal'dan görevine devam etmesini istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa