12 Temmuz 2024 01:41

TBMM Başkanvekili Önder: Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, böyle sıkıntılı yasa görmedim

Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim" dedi.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ne ilişkin, "Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi.

TBMM Genel Kurulu, 'Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder başkanlığında toplandı. Kanun Teklifi'nin 22 maddesi TBMM'de kabul edildi.

Önder, Genel Kurul'u kapattıktan sonra, Divan Başkanlığı'ndan ayrılmadan önce, "Ama bir fikrimi söylemek istiyorum. Görüşülmekte olan bir yasayla ilgili bir fikrimizi beyan edemiyoruz. Birleşimi kapattım, sadece Genel Kurul ile paylaşmak istiyorum. Bunca sene vekillik, yasama deneyimim var, ben böyle bir sıkıntılı yasa görmedim. Öğretim üyesinin bütün emekçilerini ve öğrencilerini iktidar cenahının kalp gözüyle yeniden dinlemesini istiyorum" dedi.

(ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Deniz Yücel'den Özcan'a: Meseleyi parti kurullarında değerlendireceğiz

SONRAKİ HABER

Sendikadan istifa edip tekrar üye olmak isteyen işçilere dair AYM kararı - Dr. Murat Özveri | Adaletin İş Yüzü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...