19 Temmuz 2024 10:25

Erdoğan, Bahçeli ve Özel KKTC'de resmi törene katılacak

Erdoğan, Bahçeli ve Özel, Kıbrıs harekatının 50’nci yıl dönümünde KKTC'de resmi törene katılacak.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1974 Kıbrıs Harekatının yıl dönümü dolayısıyla KKTC’ye gitti. 18 ve 19 Temmuz’da ikili temaslarda bulunacak olan Özel, 20 Temmuz’da heyetiyle birlikte resmi törene katılacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1974 Kıbrıs harekatının 50’nci yıl dönümünde KKTC’ye gitti.

Üç gün boyunca ikili temaslarda bulunacak olan Özel’e; Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları İlhan Uzgel ve Yankı Bağcıoğlu, İstanbul Milletvekili Namık Tan ve Parti Meclisi Üyesi Selin Kırçiçek’ten oluşan heyet eşlik ediyor.

Özel’in KKTC’deki ilk durağı, KKTC’nin ilk Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Fazıl Küçük’ün anıt mezarı oldu. Anıt mezara çelen bırakan Özel anıt özel defterini imzaladı.

Özel ve heyeti, bugün Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman’ı parti genel merkezinde ziyaret edecek. Ardından KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ile görüşecek. Özel’in önceki KKTC Cumhurbaşkanları ile de görüşmesi bekleniyor. Özel son olarak Meclis Başkanı Töre’nin Meclis’teki resepsiyonuna katılacak.

RESMİ TÖRENDE ERDOĞAN, ÖZEL VE BAHÇELİ BİR ARAYA GELECEK

20 Temmuz Cumartesi günü, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Özgür Özel resmi törenlere katılacak. Resmi geçit töreninin ardından KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ve  Erdoğan konuşmalarını gerçekleştirecek. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail'in Gazze’ye düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli yaşamını yitirdi

SONRAKİ HABER

CrowdStrike kaynaklı küresel kriz: Bankalar ve havalimanları çöktü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa