21 Temmuz 2024 15:51

Trump fabrika ayarlarına döndü

Bir hafta önce suikast girişiminden kıl payı kurtulan Trump, demokratlarla alay etti ve eski Demokrat Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’yi “köpeğe” benzetti.

Fotoğraf: Jacek Boczarski/AA

Paylaş

Donald Trump, bir hafta önce suikast girişiminden kıl payı kurtulmasının ardından cumartesi günü ilk kampanya mitingini düzenledi. Trump, Demokratlarla alay etti ve eski Demokrat Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi’yi bir “köpeğe” benzetti.

Bu hafta başında kısa bir süre ulusal birlik çağrısında bulunduktan sonra, Trump her zamanki kampanya taktiklerine geri döndü.

Reuters’ın haberine göre Trump mitingde sık sık Demokrat Başkan Joe Biden ile güçsüz olarak alay etti. Aralarında Pelosi’nin de bulunduğu üst düzey Demokratları Biden’ı yeniden seçilme şansını kaybetmeye ikna etmeye çalıştıkları için alaya aldı.

Pelosi’ye atıfta bulunan Trump şunları söyledi: “Ona bir köpek gibi saldırıyor. Bir yatak böceği kadar deli.” Trump’ın kampanya sözcüsü Steven Cheung, Trump’ın “köpek” sözüne ilişkin yorumu sorulduğunda “Hahahahahaha” diye yazdı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Arap basını: Türkiye’nin normalleşmesi ‘Kürtlerin tasfiyesi’

SONRAKİ HABER

DEM Parti Diyarbakır'da kongreye gitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa