23 Temmuz 2024 12:15

Altınordu’da açıkta bırakılan elektrik kablosu için uyarı

Emek Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yusuf Kaya, elektrik kablolarının kaldırımda açıkta olduğuna dikkat çekerek, "Kablolar tehlikeye davetiye çıkarıyor, açıktaki kablolar yer altına alınmalı" dedi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Emek Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yusuf Kaya Taşbaşı Mahallesi'nde açıkta bırakılan kablolar ili ilgili uyarıda bulunarak yer altına alınmasını talep etti.

İzmir'de altyapı çalışmalarının üstünkörü biçimde yapılması sonucu elektrik kaçağından iki kişinin hayatını kaybetmesini anımsatan Emek Partisi Altınordu İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Taşbaşı Mahallesi'nde kilisenin sahil tarafındaki kaldırımın yeşil alanında ve duvarda elektrik kablosunun açıkta olduğunu söyleyerek, "Belki kuruma haber vererek sorun giderilebilir. Ancak hem yurttaşların hem de kurumların dikkatini bu tür tehlikelere karşı dikkat çekmek amacıyla basın açıklamasıyla duyurmak istedik. Bu kabloyu bu şekilde kimler çekti, denetimi kimler yaptı? Bu kabloları kedi, köpek, fare kemirebilir. İzmir'de yaşaman ölümlü olayı burada da yaşanabiliriz.Tehlikeli durumlar görülunce haber verilmesi önemli. Ayrıca sorumlu kurumları görevlerini yapmaları için de uyarmak zorundayız. Açıktaki kablolar yer altına alınmalıdır. " dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Erdem: Herkesin aklında, hayalinde madalya var

SONRAKİ HABER

63 kişinin öldüğü Tutar Apartmanı davasında tadilat yapan 2 sanığa dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa