25 Temmuz 2024 17:19

Bursa’da sokak hayvanlarını besleyen aileye saldırı: Can güvenliğimiz yok

Bursa İnegöl’de sokak hayvanlarını besleyen bir aile komşularının saldırısına uğradı. Saldırıyı yapan komşuları hakkında suç duyurusunda bulunan aile “Can güvenliğimiz yok” dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Serpil B. ile kızı Cansu Y., besledikleri kediyi otomobil ile ezen komşuları Ali A. ve Yurdanur G. tarafından darbedildi.

Bursa İnegöl’de sokak hayvanlarını besleyen bir aile komşularının saldırısına uğradı.

İnegöl’ün Sungurpaşa Mahallesi’nde sokak hayvanlarını besleyen bir anne ve kızı komşularının saldırısına uğradı. Yaralanan aile İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken aile can güvenliklerinin olmadığını söyledi.

İnegöl’ün Sungurpaşa Mahallesi’nde evlerinin önündeki sokak hayvanlarına baktıkları gerekçesiyle komşularının saldırısına uğrayan Serpil Bali ve kızı komşularından şikayetçi olarak can güvenliklerinin kalmadığını söyledi.

Yan komşumuz hayvanlar üzerinden sürekli sorun çıkarıyordu diyen Serpil Bali, “Onlara bakmayacaksın, bakacaksan al evinde bak, buradan geçmeyecekler diyerek sürekli tacizde bulunuyordu. Bahçede bulunan iki köpeğimin üzerine taşları yıktılar Kurban Bayramı öncesi sürekli tacizde bulunuyorlar” dedi.

“BU CANLININ SUÇU NEYDİ?​”

Geçtiğimiz gün bahçedeyken araçla hızla yoldan geçtiler ve içime bir şüphe düştü inşallah bir hayvana bir şey olmamıştır dedim diyen Bali, “Daha sonra sokağa çıktım yolda bir kedi yatıyordu ve yanına gittim elime aldığımda öldüğünü anladım. Ezilmiş resmen çünkü her yeri sallanıyordu kemikleri kırılmış belli. Kediyi alıp yanlarına gittim ve bu canlının suçu neydi bununda yavruları var dedim sonrada evime döndüm ve bahçemdeki civcivleri besliyordum beş kişi geldiler. Siz bize iftira atıyorsunuz demeye başladılar. Konuşurken kızım çıktı kapıya daha ağzını açmadan kızımı aralarına alıp darp etmeye başladılar. Saçlarından tutup resmen sürüklediler. Telefonla çekim yapmasın diye de telefonu elinden alıp yere fırlatıp kırdıklarını” söyledi.

“GEREKİRSE YİNE DÖVERİZ”

Hastanede biz tedavi olurken bahçede bekleyen hayvan sever arkadaşlarımıza gerekirse yine döveriz, bu köyden gidecekler dediklerini belirten Bali, “Suç duyurusunda bulunduk bir ay uzaklaştırma kararı verildi. Ben buranın yerlisiyim baba ocağım burası ama şu an can güvenliğimiz yok” dedi. (Bursa/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Sıcaktan bayılan işçilere: "Kafadan aşağı su dök, çalış!"

SONRAKİ HABER

Arçelik ve Türk Traktör işçileri: Vergiyi işçi ödüyor, teşviği patron alıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa