01 Ağustos 2024 01:05

Doctor Who’nun spin-off’u geliyor

“Doctor Who” dizisinin yeni spin-off’u çekilecek. Spin-off dizisinin başrollerini Russel Tovey ve Gugu Mbatha-Raw üstlenecek.

Doctor Who dizisi afişi

Paylaş

İkonik yapım “Doctor Who” dizisinin yeni spin-off’unun çekileceği duyuruldu. Yeni diziyi, Doctor Who’nun dizi sorumlusu Russell T. Davies yarattı. 

26 Temmuz Cuma günü ABD’de San Diego Comic-Con’da düzenlenen bir panelde yapılan açıklamada “The War Between the Land and the Sea” adlı yeni spin-off dizisinin başrollerini Russel Tovey ve Gugu Mbatha-Raw’ın üstleneceği aktarıldı. 

DENİZ ŞEYTANLARI GERİ DÖNÜYOR

Davies tarafından yaratılan dizi, ilk kez 1972’de görülen klasik Doctor Who kötü karakterleri Deniz Şeytanlarının geri dönüşünü içeriyor. Resmi açıklamada ise “Korkunç ve kadim bir tür okyanustan çıkıp insanlığa kendilerini çarpıcı bir şekilde gösterdiğinde, uluslararası bir kriz tetiklenir” deniliyor. Davies yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Böylesine muhteşem bir oyuncu kadrosuyla çalıştığım için çok şanslıyım. Ve bu, Who evrenini temellerinden sarsacak devasa, kuvvetli, heyecan verici bir drama. Doktor şehirde olmadığında, tüm insanlığın başı belada demektir.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Yurttaşın iktidara tepkisi: Biz vergiyle eziliyoruz, saray şatafatlı yaşıyor

SONRAKİ HABER

Severance’ın maliyeti 200 milyon dolar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa