02 Ağustos 2024 11:30

Alacakaya Belediye Başkanı Altınışık'tan Eti Krom hakkında suç duyurusu

Elazığ Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, mera alanlarını ve dere yataklarını kirlettiği gerekçesiyle Eti Krom AŞ hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fotoğraf: Alacakaya Belediyesi

Paylaş

Elazığ Alacakaya Belediye Başkanı Zafer Altınışık, Maden Adliyesinde, Eti Krom AŞ hakkında suç duyurusunda bulundu. Eti Krom’un mera alanlarını ve dere yataklarını kirlettiğini söyleyen Altınışık, şirketin arama izinlerinin de olmadığını ifade etti.

Doğanın kirletildiğini vurgulayan Altınışık, Maden Hükümet Konağı önünde açıklama yaparak tepkisini dile getirdi. Altınışık, şunları kaydetti:

“Cumhuriyet Başsavcımıza, Yıldırım Holding ile ilgili olan dosyalarımızı teslim ettik. Evrakları ve CD kayıtlarını verdik. Gereğinin yapılmasını umuyoruz. Adaletin tecelli edeceğine inancımız tamdır. 31 Temmuz’da bulunduğumuz şikayette şirketin usulsüz, izinli olmadan mera alanlarına döktüğü hafriyat, dere yataklarını kirletmeleri ve arama izinlerinin olmadığı yerlerde çalışma yaptıklarına dair iddialarımızı söylemiştik. Bu iddialarımızı evraklar şeklinde hazırlayıp Cumhuriyet Başsavcılığına teslim ettik. Gereğinin yapılacağına inancımız tamdır.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan Instagram'a erişim engelini deldi, "Hayırlı cumalar!" paylaşımı yaptı

SONRAKİ HABER

Hamas lideri İsmail Haniye için Katar’da cenaze töreni düzenleniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa