03 Ağustos 2024 02:13

Kınalıada'da markete "sokağı işgal ediyorsunuz" diyen Ermeni yurttaş saldırıya uğradı

Marketin sokağı işgali ve gürültüsünden rahatsız olan Kınalıada sakini Garo Kaprielyan market çalışanlarının saldırısına uğradı. Kaprielyan darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

Ermeni yurttaş Garo Kaprielyan Kınalıada'da bir marketin çalışanlarının saldırısına uğradı. Saldırı sırasında Kaprielyan'a ırkçı küfürler edildi.

Saldırının ardından Kınalıada Karakolu’nda işlem yapıldığını ve olayın savcılığa intikal edeceğini belirten Kaprielyan, parmağının kırıldığını ve yüzünde ise darp izleri olduğunu belirtti.

Olay tepkiye yol açarken demokratik kitle örgütleri de saldırıyı protesto etti. Pek çok ada sakini söz konusu marketi boykot etme çağrısı yaptı.

Agos gazetesine konuşan Garo Kaprielyan, olayı anlattı.

“Daha önceki yıllarda bir sorun yaşamamıştık ama iki yıldır bunlardan çok rahatsızız. Ben alışveriş yapmayı kestim. Sokağa giderek yayıldılar. Kaldırımları, apartman önünü işgal ettiler. Gece saat 12’lere kadar gürültü geliyor” diyenKaprielyan  daha önce de şikayetçi olduğunu söyledi.

Kaprielyan “Marketin işgal ettiği alanlar için video ve fotoğraflar çektim. O esnada marketin bir çalışanı saldırmaya çalıştı, diğer personel araya girdi. Ondan sonra apartman kapısından içeri gireceğim sırada saldırıya uğradım” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Paris 2024 | Çin 31 madalyayla lider konumda

SONRAKİ HABER

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa