03 Ağustos 2024 19:07

Boğaziçi Üniversitesinde devrilen kamyonun altında kalan işçi hayatını kaybetti

Boğaziçi Üniversitesinde inşaat alanında devrilen kamyonun altında kalan işçi Abdulkadir Doğan hayatını kaybetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Boğaziçi Üniversitesindeki inşaat alanında hafriyat kamyonu devrildi. İnşaat işçisi Abdülkadir Doğan devrilen kamyonun dorsesinin altında kalarak hayatını kaybetti.

DHA'nın aktardığı habere göre olay, saat 12.00 sıralarında Rumelihisarı Mahallesi, Bebek Yolu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar Ö.'nün kullandığı hafriyat kamyonu, inşaat alanına dorsesindeki malzemeleri indirdiği sırada devrildi. Kamyonun yanında bulunan Abdülkadir Doğan(44) isimli inşaat işçisi, dorsenin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise Abdülkadir Doğan'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Doğan'ın cansız bedeni, ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Serdar Ö. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

EMEK GENÇLİĞİ: ÜNİVERSİTEYE YÖNETİMİNE GEREKLİ ÖNLEMLERİN EKSİKLİĞİNDEN BAHSETMİŞTİK

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Boğaziçi Üniversitesi Emek Gençliği, "Geçen sene yönetimle yaptığımız görüşmeler sırasında kampüsteki inşaat çalışmalarının yoğunluğundan ve gerekli önlemlerin eksikliğinden bahsetmiş, kampüs hayvanlarının öldüğünü söylemiş ve bu durumun hem öğrenciler hem de işçiler için de büyük tehlike arz ettiğini iletmiştik" diye belirtti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Paris 2024 | Milli sporcu Busenaz Sürmeneli, çeyrek finalde elendi

SONRAKİ HABER

Antakya’da barınma hakkı için miting: Rezerv alan yasası iptal edilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa