13 Ağustos 2024 13:05
Son Güncellenme Tarihi: 13 Ağustos 2024 13:45

Hamza Dağ: 2 milletvekili ve 15 ilçe belediye başkanı AKP’ye katılacak

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin yarınki 23. kuruluş yıl dönümü töreninde 2 milletvekili ile 15 ilçe ve belde belediye başkanının AKP’ye katılacağını duyurdu.

Hamza Dağ | Fotoğraf: @avhamzadag/X

Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin yarın yapılacak 23. kuruluş yıl dönümü törenine ilişkin açıklamada bulundu. Dağ,  programda 2 milletvekili ile 15 ilçe ve belde belediye başkanının AKP’ye katılacağını duyurdu. Tören öncesi süreçte, AKP'ye çeşitli partilerden toplu katılımlar olacağı iddiaları öne sürülmüştü.

Ankara'da yapılacak programın temasının “Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak belirlendiğini belirten Dağ, “Program için 1450 davetiye hazırlandı. Kurucular, milletvekilleri, bakanlar, teşkilat üyeleri davet edildi” dedi.

AKP’ye hem ilçe belediye başkanı hem de milletvekili olan yeni isimlerin katılacağını ifade eden Dağ, “Sayı olarak artma ihtimali var. Belediye başkanlığında 15 veya daha fazla ilçe ve belde belediye başkanı noktasında katılımlar var. Milletvekili olarak 2 var. Bugün içinde bazı görüşmeler var” diye konuştu. 

SAYMAZ İSİM VERDİ

Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz da halktv.com.tr'de yayımlanan yazısında AKP'ye geçecek isimleri yazdı.

Saymaz'ın aktardığına göre İYİP'ten istifa eden İstanbul milletvekilleri Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz’in AKP'ye katılmasına "kesin gözüyle bakılıyor". Ayrıca "İYİP'ten ayrılan Adana Milletvekili Bilal Bilici’nin de 'yüzde 50 ihtimalle katılacağı' kaydediliyor".

Saymaz, Gelecek Partisi milletvekillerinden Selim Temurci, Nedim Yamalı ve İsa Mesih Şahin'in de ilerleyen günlerde AKP’ye geçmelerinin "şaşırtıcı olmayacağını" yazdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Pala: Bakanlık hasta güvenliğini güvenceye almalıdır!

SONRAKİ HABER

YRP’li Aziziye Belediye Başkanı, partisinden istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa