14 Ağustos 2024 15:26

İsrail, Lübnan'ın güneyine saldırdı: 10 kişi yaralandı

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği hava saldırılarında 3'ü ağır 10 kişinin yaralandığı belirtildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre İsrail ordusuna ait hava araçları, Lübnan'ın Sur kentine bağlı Abbasiye beldesindeki dört yola saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda seyir halindeki motosiklet ve araçların hedef alındığı, 3'ü ağır 10 kişinin yaralandığı ifade edildi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı da yaptığı açıklamada, yaralıların Sur kentindeki hastanelere sevk edildiklerini kaydetti.

LÜBNAN SAĞLIK BAKANLIĞI: İSRAİL'İN 8 EKİM'DEN BERİ DÜZENLEDİĞİ SALDIRILARDA 547 KİŞİ ÖLDÜ

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusunun 8 Ekim 2023'ten bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda 547 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail ordusu ile Hizbullah Hareketi arasında sınırda yaşanan "kontrollü çatışmalardaki" can kaybı ve yaralanmalara dair açıklama yaptı.

Açıklamada, 8 Ekim 2023'ten bu yana İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılarda 547 kişinin yaşamını yitirdiği 1765 kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Bakanlığın açıkladığı ölü sayısı Hizbullah'ın öldürülen mensuplarını da kapsıyor. Hizbullah Hareketi, İsrail ile yaşanan çatışmalarda şu ana kadar 409 mensubunun öldüğünü açıklamıştı. (Beyrut/AA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yasak çuvala sığmıyor

Yasak çuvala sığmıyor

KAMUAR’ın hesaplamalarına göre son bir yılda meyve fiyatları yüzde 154.5, sebze fiyatları yüzde 116.5, gıda fiyatları ortalama yüzde 70 arttı. Hane halkının bir yıl sonrası için enflasyon beklentisi yüzde 59’u, işçilerinki ise yüzde 62’yi aştı. Emekçiler için bıçak kemikte! Yasak, tutuklama, işten atma tehdidi işçilerin harekete geçmesini durduramıyor.

Has Çuval 37 ülkeye ihracat yapıyor.

İstanbul Sanayi Odası nın ikinci en büyük 500 listesinde.

Has Çuval'ın iki fabrikasında 600 işçi fiili greve katıldı

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Erdoğan: Dünya bir imtihan yeridir, ekonomik zorluklar gelip geçer.

Evrensel'i Takip Et