20 Ağustos 2024 23:13

Bilal Erdoğan’ın engellettiği haberler bir kez daha erişime engellendi

Bilal Erdoğan hakkında çıkan haberlerin erişime engellendiği haberinin erişime engellenmesini duyuran haber de eşirime engelledi.

Görsel: @FreeWebTurkey/X

Paylaş

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında çıkan haberlerin erişime engellendiği haberinin erişime engellenmesini duyuran haber de eşirime engelledi.

Free Web Turkey’in X hesabında yer alan paylaşımda, “280 milyonluk TMSF ihalesini Bilal Erdoğan’ın Kartal İmam Hatip'ten arkadaşının aldığıyla ilgili haberin erişime engellendiğini duyuran haberin erişime engellendiğini duyuran haberin erişime engellendiğini duyuran haber, İstanbul 5’inci Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla erişime engellendi” denildi.

Böylelikle Bilal Erdoğan'ın talebi üzerine verilen erişim engeli kararıyla, Erdoğan'ın farklı tarihlerde adının karıştığı çeşitli konudaki haberleri farklı tarihlerde farklı kararlarla erişime engellettiğiyle ilgili haberler için de erişim engeli kararı verilmiş oldu.

Erişim engeli kararıyla, Bilal Erdoğan'ın Kırgızistan'da lüks bir yatta bir kuzu çevirme partisine katıldığıyla ilgili gazeteci Bahardır Özgür’ün haberinin erişime engellendiğini duyuran gazetemizin “‘Lüks yatta kuzu çevirmeye’ erişim engeli” haberine de erişim engeli getirildi.

Ayrıca Gazeteci Bülent Mumay’ın 9 Ağustos'ta paylaştığı "Bilal Erdoğan'ın şirketi 3 yıldır vergi ödememiş. Bugün yayınlanan bu habere erişim engeli gelir kesin" tweeti'ne Bilal Erdoğan'ın talebi ve İstanbul Anadolu 5’inci Sulh Ceza Hakimliğinin 20 Ağustos kararıyla erişim engeli getirildi. Söz konusu tweet, Bilal Erdoğan'ın talebi üzerine İstanbul Anadolu 8’inci Sulh Ceza Hakimliğinin 13 Ağustos tarihli kararıyla zaten erişime engellenmişti.

Bilal Erdoğan, ilgili haberler için 13 Ağustos'ta İstanbul Anadolu 8’inci Sulh Ceza Hakimliğinden erişim engeli kararı aldırmış ve BirGün de bunu "Bilal Erdoğan 237 haber ve paylaşımı erişime engelletti" başlığıyla duyurmuştu. Erdoğan, bugün aldırdığı kararla bu haberi de engelletti.

Gazeteci İsmail Arı’nın Bilal Erdoğan'ın şirketinin vergi ödemediği ve Erdoğan'ın açılışını yaptığı Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait kafenin kapatıldığıyla ilgili haberleri, Erdoğan'ın talebi üzerine İstanbul Anadolu 5’inci Sulh Ceza Hakimliğinin 20 Ağustos kararıyla erişim engeli getirildi. (HABER MERKEZİ)

{{515846}}

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanının makam odası haczedildi

SONRAKİ HABER

CarrefourSA işçileri Sabancı Holding önünde eylemde: Sadaka değil hakkımızı istiyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa