22 Ağustos 2024 18:39

MHP’li Yalçın muhalefet partilerini tehdit etti: Meclis'te ilelebet kalamayacaksınız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, DEM Parti, CHP ve TİP milletvekillerini hedef alarak, “Meclis'te ilelebet kalamayacaksınız” dedi.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ardından bu kez MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), CHP ile TİP’i hedef aldı.

TBMM’de Can Atalay oturumundan TİP Milletvekili Ahmet Şık'a yapılan saldırı hakkında değerlendirme yapan Yalçın, DEM Parti, CHP ve TİP milletvekillerini hedef alarak, “Meclis'te ilelebet kalamayacaksınız” dedi.

Yalçın, DEM Parti’ye dönük, “PKK ile bağlarınızı koparmadığınız sürece Meclis’te ilelebet kalamayacaksınız. Türk milletine ve hükümranlık haklarına saygılı olmadığınız sürece, toplumda dışlanacaksınız. PKK ve siyasi acentesi için çember giderek daralıyor” tehdidinde bulundu.

Yalçın, açıklamasında tehditlerine şöyle devam etti; “CHP, terörizmin siyasi acentesi olan partilerin hamiliğini üstlenerek terörün kökünün kazınması için millet ve devletin gösterdiği çabalara sekte vurmaktadır. Terörle mücadelenin nihai hedefine erişmesinde en büyük ayak bağı, en büyük engel, bizzat CHP'nin mevcut politikalarıdır. CHP, terörizmi kalıcı kılmaya, DEM Parti'ye hayat vermeye, TİP gibi taşeron örgütleri ayakta tutmaya ant içmiş gibidir. MHP olarak, CHP'ye sesleniyoruz; iki dalda zıplayıp iki ipte oynamayın. Bir cambaz iki ipte oynamaz. Safınızı belli edin.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Endonezya'da seçim yasası değişikliği protesto edildi

SONRAKİ HABER

Amasya’da atık su arıtma tesisi inşaatında 1 işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa