22 Ağustos 2024 19:41

Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin İmamoğlu: Kemal Bey ile ne sorunum olabilir?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretine ilişkin "Başımın tacı Kemal Bey ile ne sorunum olabilir?" dedi.

Fotoğraf: TBMM

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na dün yaptığı ziyaret ile ilgili konuştu.

Bir vatandaşın kendisine görüşmeyi hatırlatması üzerine konuşan İmamoğlu, "Benim hiçbir insanla sorunum olmadığı gibi, başımın tacı Kemal Bey ile de ne sorunum olabilir?'' ifadelerini kullandı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüşmede halhatır sorduğunu ve sohbet ettiklerini söyleyerek, kendisinin de Kılıçdaroğlu'nu açılışlara ve İBB'ye davet ettiğini dile getirdi.  

İmamoğlu, Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı’nın yapımı başlatıldığı tören sonrası gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile yapmış olduğu görüşmenin sorulması üzerine şunları söyledi:

"Bir kere Sayın Kılıçdaroğlu'yla bizim görüşmemiz sürpriz değil. Sonuçta bizim önceki dönem genel başkanımız. Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. İçeriğin kamuoyuyla paylaşılan birçok gündemle ilgisi yoktur. Hiçbir türlü başka bir anlam yüklemeyin lütfen."

“Devamı gelecek mi? Genel anlamda bir değerlendirme yapıldı mı” sorusuna ise İmamoğlu şöyle cevabı verdi: 

“Niye gelmesin devamı? Gelmezse yanlış olur. Yani ben Sayın Hikmet Çetin'le sağ olsun çok sık görüşürüz mesela. Sayın Karayalçın'la bazen gündem odaklı konuşuruz. Sayın Altan Öymen ile mümkün olduğu kadar görüşebiliyoruz. Elbette Sayın Kılıçdaroğlu'yla defalarca buluşmayı dilerim.”

Dün Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinde bir araya gelinmesi İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu’nun Kurultay'dan bu yana yaptığı ilk görüşme. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Urfa’da bir kadın katledildi

SONRAKİ HABER

Sağlık Bakanlığı: 6 kişide Batı Nil Virüsü tespit edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa