25 Ağustos 2024 10:24
Son Güncellenme Tarihi: 25 Ağustos 2024 12:57

Kayseri'de sele kapılan yurttaşın cansız bedeni bulundu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Aracı ile sele kapılıp kaybolan Muhittin Saraç'ın cansız bedeni bulundu.

Fotoğraf: Hakan Can Şahin/AA

Paylaş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde aracı ile sele kapılıp kaybolan Muhittin Saraç'ın 15 saat sonra, saat 11.30 sıralarında cansız bedeni bulundu.

Sele kapıldığı noktaya 7 kilometre mesafede bulunan Saraç'ın cenazesi, otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kayseri’nin Bünyan ilçesi Güllüce mahallesinde dün şiddetli yağışın ardından sel ve heyelan meydana geldi. Bölgeye AFAD, UMKE, JAK, itfaiye, Anda arama kurtarma, Türkuaz arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Aracı ile sele kapılan Muhittin Saraç'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu.

Öte yandan Güllüce Mahallesi'ndeki sel ve heyelanın boyutu, hava aydınlanınca ortaya çıktı. Bünyan-Güllüce kara yolunda yer yer yarıklar ve hasara yol açan sel, yol kenarındaki bazı kayaları da dere yatağına kaydırdı. Bölgede pek çok noktada su birikintileri ve toprak yığılmaları olduğu görülürken, birçok ağaç da zarar gördü.

Bünyan ilçesi ile Güllüce Mahallesi arasındaki yolda da sel sonrası heyelan meydana geldi. Ulaşımın kapandığı yolda, ekipler çalışma yürütüyor.

KIRŞEHİR'DE BİR YURTTAŞ SELE KAPILARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Kırşehir'de de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle Uzun Ali köyünde sel meydana gelmiş, köyde çobanlık yaptığı öğrenilen Mustafa Akar sele kapılarak hayatını kaybetmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da festivale düzenlenen saldırıyı IŞİD üstlendi

SONRAKİ HABER

İsrail heyeti müzakere görüşmeleri için Mısır'a gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa