25 Ağustos 2024 16:00
/
Güncelleme: 19:11

5 yaşındaki kızını öldüren erkek, "Eşime ateş ettim, çocuğuma isabet etti" dedi

Konya'da 5 yaşındaki kızı Hiranur Ö.'yü tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Ö.'yü yaralayan Mehmet Ö. korkutmak için ateş ettiğini savundu.

5 yaşındaki kızını öldüren erkek, "Eşime ateş ettim, çocuğuma isabet etti" dedi

Fotoğraf: DHA

Konya'nın Kulu ilçesinde 5 yaşındaki kızı Hiranur Ö.'yü tüfekle öldürüp, eşi Şaadet Ö.'yü yaralayan Mehmet Ö. ilk ifadesinde, "Korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" savunmasına bulundu. Pompalı tüfekle eşini yaralayan, 5 yaşındaki kızını öldüren Mehmet Ö. tutuklandı.

Dün saat 17.00 sıralarında Kemaliye Mahallesinde Mehmet Ö. (31), kızı Hiranur ile babasının evine giden eşi Saadet Ö.'ye ateş etti. Kız çocuğu yaşamını yitirdi, Saadet Ö. yaralandı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Hiranur Ö. yaşamını yitirdi. Şaadet Ö. tedavisinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan Mehmet Ö., ilk ifadesinde "Eşimle tartışıp, kavga ettik. Eşim, yakındaki babasının evine gitmek isterken arkasından korkutmak amaçlı tüfekle ateş ettim; ama çocuğuma isabet etti" dedi.

Zanlının emniyetteki işlemleri sürerken, Hiranur Ö.'nün cenazesi bu sabah Cumhuriyet Mezarlığı'nda topağa verildi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Emekçiye sosyal konut yok, zengine ‘yatırım fırsatı’ var

Emekçiye sosyal konut yok, zengine ‘yatırım fırsatı’ var

Türkiye’de ev sahipliği oranının sürekli azalmasına ve konut krizinin süreklileşmesine rağmen bir sosyal konut projesi hayata geçirilmiyor; fahiş kiralar nedeniyle halkın barınma sorunu derinleşiyor. Özelleştirilen Emlak Konut ise ‘yüksek gelir grubu’ için düşük faizli, ucuz kredili ‘yatırım fırsatı’ projesi yapıyor.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen sendikacılık yaptığı için tutuklandı.

Evrensel'i Takip Et