27 Ağustos 2024 17:25

Bahçeli’den CHP’ye: "Yüksek düzeyli tehdit"

Devlet Bahçeli, Malazgirt ve 30 Ağustos mesajında CHP'yi hedef alarak, "DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir" sözlerini sarf etti.

Fotoğraf: TBMM

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Malazgirt Zaferi" ve "30 Ağustos Zafer Bayramı" mesajında CHP'yi hedef alarak, "DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, açıklamasında, “Özellikle tarihten husumet çıkarmanın, tarihi şahsiyet ve vakıalar arasında kategorik ayrımcılık yapmanın çok tehlikeli sonuçları doğacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Sultan II. Abdülhamid’i kutuplaştıran menfur zihniyetlerin hızını alamayıp bu kutuplaşmayı Sultan Alparslan’a kadar taşımaya cüret etmesi sadece cehaletin değil aynı şekilde faili oldukları siyasi ve ideolojik cellatlığın komplosudur" ifadelerini kullandı.

“DEM’lenen CHP’nin siyasi pozu ve pozisyonu yüksek düzeyli tehdittir” sözleriyle muhalefeti hedef alan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: “Cumhuru ve cumhuriyeti ayrıştırma partisine dönüşen CHP’nin Türk tarihine bakışı haçlı emellerinin bakışıyla neredeyse birebir aynıdır. 26 Ağustos’ta Malazgirt zaferine rakip olarak Büyük Taarruz’u göstermek, iki taraflı cephe oluşturmak tarihe, millete ve milli mukadderata vahim bir saygısızlık ve saldırganlıktır." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

DEM Partiden 1 Eylül’de üç ilde miting çağrısı

SONRAKİ HABER

İşçilerin unutturmadığı talep: Ek zam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa