28 Ağustos 2024 13:22
Son Güncellenme Tarihi: 28 Ağustos 2024 14:02

Kayıp Narin soruşturmasında 8 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır Bağlar'da Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarının 8'inci gününde 8 kişi gözaltına alındı.

Kayıp Narin Güran | Fotoğraf: Aile arşivi

Paylaş

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları devam ediyor.

Kayıp Narin’i bulmak için özel ekip kuruldu. Dalgıçlar sulama kanalı, dere ve sazlıkta çalışma yaparken diğer ekipler de kayalıklar, tarlalar, boş evler ve ahırların yanı sıra yeraltı görüntüleme cihazlarıyla saman yığınlarını da taradı. Ancak bir haftadır devam eden arama çalışmaları sonuç vermedi. 

"SONUCA ÇOK YAKLAŞTIK"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Narin'i arama çalışmalarına dair açıklamada bulundu. Yıldırım, "Dakika dakika her şeyi kayıt altına aldık. Sonuca çok yaklaştık. Elimizde önemli deliller var, bulacağız" diye konuştu.

Öte yandan arama çalışmalarının 8. gününde 1 kişi gözaltına alındı. Ardından gözaltı sayısının 8'e yükseldiği aktarıldı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, sosyal medya platformu X'ten "#NarinGüranNerdesin" etiketiyle yaptığı paylaşımda "Gözaltı sayısı 8 kişi oldu" dedi.

Gözaltına alınan kişilerin kim olduğu henüz bilinmiyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

HRW Raporu: İsrail, Filistinli sağlık çalışanlarına işkence yaptı

SONRAKİ HABER

Almanya'da bıçaklı saldırı girişiminde bulunan bir kişi öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa