28 Ağustos 2024 21:44

Katil araştırmış: Barodan avukat nasıl bulunur?

Boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık'ı katleden Muhittin Kıvrık'ın, ‘Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?’, ‘Barodan avukat nasıl bulunur?’ şeklinde internetten arama yaptığı ortaya çıktı.

Fotoğraf: Pexels

Paylaş

Muğla Menteşe’de boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık'ı (40), sokak ortasında öldüren Muhittin Kıvrık'ın (43) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Savcı katile ‘Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?​’, ‘Barodan avukat nasıl bulunur?​’ şeklinde internetten neden arama yaptığını sordu. Katil Kıvrık ise “Her vatandaş bunları aratabilir” diye yanıt verdi.

Soruşturma dosyasında Senem Kıvrık'ın bıçaklandığı anların görüntü kaydı da yer alıyor. Bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Muhittin Kıvrık'ın Senem Kıvrık'ı iterek yere yatırıp ardından elindeki bıçakla defalarca kez bıçakladığı görülüyor.

Muhittin Kıvrık’ın olay gününden bir gün önce de internetten 'çakı' ve 'bıçak' kelimelerini arattığı öğrenildi. Kıvrık ava merak sardığı için arama yaptığını ileri sürdü. Katil “av merakı” nedeniyle yanında ekmek bıçağı, aracında namlusuna mermi sürülmüş tüfek taşıdığını ileri sürdü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’da metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet uygulayan kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Amedspor-Kocaelispor maçı 2 Eylül’de Urfa’da oynanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa