29 Ağustos 2024 21:09

Sultangazi'de bir erkek eski sevgilisini takip edip aracına çarptı, darbedip kaçtı

Sultangazi'de bir erkek, eski sevgilisini aracıyla takip edip aracına çarptı. Daha sonra kadını darbeden fail mahallenin tepkisinin ardından olay yerinden kaçtı.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

Sultangazi'de takip ettiği eski sevgilisini aracıyla sokakta sıkıştıran fail, araca arkadan çarptıktan sonra inip kadını darbetti. Eski sevgilisinin aracının kapısını ve camını kıran fail, kadının yardım çığlıklarıyla gelen mahallelinin tepkisini görünce olay yerinden kaçtı.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre kadına şiddet, İsmetpaşa Mahallesi'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir kişi aracıyla evine giden eski sevgilisini takip etmeye başladı. Fail, aracıyla kadının aracına arkadan çarptı. Kısa süre sonra ise, araçtan inen kişi önce kadının aracının ön sol kapısını açarak kırmaya çalıştı, daha sonra ise kadına saldırdı. Fail aracına tekrar binerek geri geri gittikten sonra yeniden genç kadının aracına çarptı. Genç kadın ise, bağırarak mahalle sakinlerinden yardım istedi. Mahallelinin tepkisi üzerine şüpheli aracıyla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kadın, ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken o anlar çevredekilerin cep telefonu kameralarına yansıdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Antakya Emek ve Demokrasi Platformu: Yaşam alanımızda beton santrali istemiyoruz

SONRAKİ HABER

Çocuk felci aşılarının yapılması için Gazze'de 1 Eylül itibarıyla çatışmalara sınırlı ara verilecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa