31 Ağustos 2024 11:42

Devlet, 747 muhtelif arsayı satışa çıkıyor: Taksitle satacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 53 ilde 747 muhtelif arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Satılacak alanlar içerisinde tarım ve orman alanları da var.

Fotoğraf: Ali Aksoyer/DHA

Paylaş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, arsa satışına ilişkin duyuru yayımladı.

Yapılan duyuruya göre, İstanbul’da 71 muhtelif arsa 12 Eylül’de, Ankara’da 138 muhtelif arsa 10 Eylül’de, Adana’da 34 muhtelif arsa ve Muğla’da da 41 muhtelif arsa 11 Eylül’de, Mersin’de 76 muhtelif arsa ise yine 12 Eylül’de yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satışa çıkacak.

Açık artırmalar 10-11-12 Eylül günleri saat 10.30'da Ankara Çankaya’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu Mustafa Kemal Mahallesi’nde ve İstanbul’da ise Halkalı’da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu’nda yapılacak.

Katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarı yatırılması gerekiyor.

Satışa çıkan yerler arasında Kocaeli, Trakya gibi sanayi bölgeleri ve Antalya, Mersin gibi turizm bölgelerindeki kimi tarım ve orman alanları da yer alıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çiftçinin satamadığı karpuzları kargalara yem oldu: Hem çiftçilikten hem de hayvancılıktan memnun değiliz

SONRAKİ HABER

82 yaşındaki Makbule Özer tahliye oldu, ailesine haber verilmeden cezaevinden çıkartıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa