31 Ağustos 2024 17:14

Erdoğan’ın danışmanından sosyal medyada iktidarı eleştirenlere tehdit!

Sosyal medyada iktidarı eleştirenleri tehdit eden Erdoğan'ın danışmanı Ayhan Ogan; “Seçim sonrası muhaliflerde öz güven ve agresifleşme görülüyor. Gayrimeşru kalkışmaların başı çok sert ezilir" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Danışmanı Ayhan Ogan, iktidarı eleştiren sosyal medya kullanıcılarını tehdit etti. Ogan, 31 Mart seçimlerinden sonra “muhaliflerde” öz güven ve agresifleşme görüldüğünü ifade ederek "Gayrimeşru kalkışmaların başı çok sert ezilir" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Danışmanı Ayhan Ogan, muhalefetteki siyasetçiler başta olmak üzere, iktidarı eleştiren muhalif sosyal medya kullanıcılarını hedef aldı.

"KALKIŞMALARIN BAŞI ÇOK SERT EZİLİR"

Ogan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 31 Mart seçimlerinin ardından “muhalif siyasetçiler” başta olmak üzere bazı “muhalif sosyal medya hesaplarında aşırı bir öz güven ve agresifleşme görüldüğünü” ifade ederek “Cumhurbaşkanına ve oy veren tabana yönelik küfür, hakaret tehdide varan saygısızlık kabul sınırlarını zorlamaktadır” dedi.

Ogan, paylaşımının devamında, 28 Mayıs ve 31 Mart seçim sonuçlarına yer vererek muhalefetin oylarında artış olmadığını, seçmenlerin sandığa gitmediğini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Kendilerini darı ambarında görenler aklını başına alsın; yaptıkları haddi aşan davranış ve yorumları toplumsal hafıza kaydeder, devlet not eder. Gayrimeşru kalkışmaların başı çok sert ezilir.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazze’nin güneyindeki Han Yunus kentinde çocuk felci aşısı kampanyası başlatıldı

SONRAKİ HABER

Rus gazeteci 8 yıl hapse mahkum edildi | CPJ: Derhal serbest bırakın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa