31 Ağustos 2024 21:22

2024 Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri 1 Eylül’de sahiplerini bulacak

Gıda-İş Sendikası ve Manos Kitap tarafından düzenlenen 2024 Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde, Kadıköy’deki Moda Sahnesi’nde sahiplerini bulacak.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Gıda-İş Sendikası ve Manos Kitap tarafından düzenlenen 2024 Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri 1 Eylül D Dünya Barış Günü’nde, yapılacak törenle sahiplerine verilecek. Kadıköy’deki Moda Sahnesi’nde ypapılacak törenle Cansu Selçuk Çağlar ve Mehmet Sait İmret'e ödülleri verilecek.

Sennur Sezer adına bu yıl dokuzuncu defa düzenlenecek olan Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri geçtiğimiz Temmuz ayında açıklandı. Öykü dalında Cansu Selçuk Çağlar “Biz Varmış İz Yokmuş” dosyasıyla, şiirde de Mehmet Sait İmret “İnsanı Çıkar Aradan” dosyasıyla ödüle değer görülmüştü.

Sennur Sezer’in hayata veda etmesi ardından DİSK Gıda İş Sendikası ve Manos Kitap tarafından düzenlenmekte olan ödül töreni bu yıl 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde düzenlenecek.

Kadıköy’deki Moda Sahnesi’nde 1 Eylül Pazar günü saat 14.00’de düzenlenecek olan törende Cansu Selçuk Çağlar ve Mehmet Sait İmret plaketlerini alıp kitaplarını imzalayacak.

İlhan Sami Çomak’ın gönderdiği mesajın da okunacağı törende Deniz Durakan “Barış Şiirleri” okuyacağı gibi, müzik gurubu Ne Münasebet şarkılar seslendirecek, Sanat Fabrikadan dansçıları opera sanatçısı Yağmur Su eşliğinde danslarını sergileyecekler.

Sunumunu Kübra Yeter’in yapacağı ödül tereninde DİSK Gıda İş Sendikası Başkanı Olcay Ozak ve Manos Kitap editörü Hakkı Zariç de kısa birer konuşma yapacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

FIFA, ırkçılığa maruz kalan futbolculara oyunu durdurma hakkı verdi

SONRAKİ HABER

Sosyal medyadan Atatürk'e hakaret eden kişi tutuklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa