02 Eylül 2024 13:52

İspanya ve Yunanistan’ın iki güçlü kadın sesi İstanbul’a geliyor

İspanyol şarkıcı Buika ve Yunan şarkıcı Marina Satti bu sonbaharda İstanbul’a geliyor. Buika 22 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da, Satti ise 1 Kasım’da Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Görsel: Marina Satti'nin afişi 

Paylaş

Grammy ödüllü şarkıcı, besteci ve söz yazarı Buika, Organizasyonu Piu Entertainment'in üstlendiği turne kapsamında 22-28 Eylül'de Türkiyeli dinleyicileriyle buluşacak. İstanbul’un yanı sıra Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’de sahne alacak.

Buika’nın ilk konseri 22 Eylül’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.1986 yılında Palma de Mallorca’da doğan sanatçı, flamenko, caz, soul ve dünya müziği gibi farklı müzik türlerini harmanlayan özgün tarzı ile tanınıyor. Buika, bugüne kadar 8 albüm yayımladı ve birçok ödül kazandı.

BUIKA KONSER BİLETLERİ HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

SATTİ’DEN ÇOK DİLLİ VE ÇOK SESLİ ŞARKILAR

Yunanistanlı genç şarkıcı Marina Satti ise 1 Kasım’da İstanbul’a gelecek.

2024 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Yunanistan’ı “Zari” şarkısıyla temsil eden Satti, Kreşendo organizasyonu ile gerçekleşen “Bu Festival Bizim” kapsamında Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Satti, geleneksel halk şarkılarını modern müzikal eğilimlerle birleştirmesi ve konserlerinde Arap ve Balkan ezgilerine de yer vermesiyle dikkat çekiyor. Sanatçı konserlerinde çok sesli ve çok dilli şarkılar söylemesiyle dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden babası Sudanlı bir mülteci olan Satti son olarak babasına ve mültecilere adadığı “Ah Thalassa/Ah Deniz…” adlı şarkısının klibini yayımlamıştı. UNICEF ile iş birliği yapan Satti, şarkının gelirini mülteci çocuklara bağışladı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

MARINA SATTI KONSER BİLETLERİ HAKKINDA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

ÖNCEKİ HABER

Tunus'ta cumhurbaşkanı adayı Ayachi Zammel gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

MSB: "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen teğmenlere tahkikat başlatılmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa