03 Eylül 2024 12:51

Gazeteci Murat Ağırel: Öldürülmem için ihale açılmış

Murat Ağırel, kendisine gönderilen ve sosyal medyada da dolaşıma giren bir videoyu paylaştı. Videoda konuşan maskeli şahıs, Ağırel'in öldürülmesi için bir vekil tarafından ihale açıldığını söylüyor.

Ekran görüntüsü, '@muratagirel' X hesabının paylaştığı videodan alınmıştır.

Paylaş

Gazeteci Murat Ağırel, maskeli bir şahıs tarafından yayımlanan ve kendisine de gönderilen videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Söz konusu videoda konuşan maskeli kişi, Murat Ağırel'in öldürülmesi için "ihale" açıldığını ve "botokslu başkan" olarak isimlendirdiği bir kişinin Ağırel'i öldürmek için faaliyete geçtiğini anlattı.

Bu tehdidin kendisi için ilk olmadığını belirten Ağırel, "Daha önce de benzer istihbaratlar aldım ve durumu yetkililere defalarca ilettim. Ancak, her gün evimin önünde bekleyen, beni gözetleyen ve çöplerimi karıştıran kişiler, bu tehditlerin gerçekliğini gözler önüne seriyor" dedi.

Ağırel'in paylaştığı videoda konuşan kişi şunları söyledi:

"Devletin içindeki satın aldığın adamları ifşa ediyorum. Botokslu başkan kendini çok akıllı görüyorsun. Gazeteci Murat Ağırel'in ihalesi sana geldi. Yalan mı? Yalansa çık yalan de. Kabul ettin, sonra yemedi, medyaya düşlerim diye. Almadın ihaleyi. Cinayet senin branşın. Tekrar kabul ettin. Murat Ağırel'i öldürmek için faaliyete geçtiğini biliyorum. Bir dahaki videoda hangi vekilin sana bu işi ihale ettiğini de anlatacağım." 

(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Nebahat Yükçü adlı kadın boşandığı erkek tarafından öldürüldü

SONRAKİ HABER

İsrail'in Filistinlilerin çadırına düzenlediği saldırıda bir bebek öldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa