09 Eylül 2024 09:33

Uyuşturucu baronu evinin kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu asmış

"Hayalet" lakabıyla bilinen uyuşturucu baronu Orhan Ünğan'ın Belçika'da el konulan villalarının kapısına Cumhurbaşkanlığı forsu taktığı ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Uyuşturucu baronu Orhan Ünğan'ın Belçika'daki villalarının bahçe kapısında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsu kullandığı ortaya çıktı.

Gazete Duvar’dan Can Bursalı’nın haberine göre, 1 yıl önce villaların bahçe kapısında görülen forsun, 1 ay önce çekilen bir videoda ise kapıdan çıkartılarak yere atıldığı görülüyor. Villalarının bahçe kapısında Cumhurbaşkanlığı forsu kullanan Ünğan, Milli İstihbarat Teşkilatı'yla (MİT) ilişkili olduğunu iddia ediyordu.

EL KONULAN VİLLALAR AÇIK ARTIRMADA

3 aydır cezaevinde olan Ünğan'ın Kappalen kentindeki iki villasına Belçika devleti el koydu. 2014 yılında bu villadan yanında silahlı adamlarıyla çıktığı sırada tutuklanıp 6 ay hapis yatan Ünğan'ın el konulan villalarında altın varaklı mobilyalar, lüks avizeler ve mozaikler dikkat çekiyor. Açık artırmayla satışa çıkarılan villaların her birinin başlangıç fiyatı ise 680 bin Euro.

1 YIL ÖNCE KAPIDA 1 AY ÖNCE YERDE

Ünğan'ın el konulan villalarının 1 yıl önce Google Maps'teki uydu görüntülerinde, bahçe kapısında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı forsunun asılı olduğu görülüyor. Villalara el konulmasının ardından Siaz adlı bir Youtube kanalında yayınlanan bir videoda ise, forsun bahçe kapısından söküldüğü ve yere atıldığı kameraya yansıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İsrail'in Gazze'ye saldırısının 339'uncu gününde en az 11 Filistinli öldü

SONRAKİ HABER

Erdoğan'ın "Narin" paylaşımına ilişkin Mısra Öz: Oğlum için de aynı sözü vermişti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa