13 Eylül 2024 16:47

Artvin’de katledilen Reşit Kibar soruşturmasına gizlilik kararı getirildi

Artvin'in Cankurtaran mevkisinde mesire alanı projesi için 3 Eylül'de orman kesimini engellemeye çalışan Reşit Kibar'ın öldürülmesi, Ersan Koyuncu ve Gökhan Koyuncu'nın yaralanmasıyla ilgili soruşturmaya Borçka Cumhuriyet Başsavcılığı gizlilik kararı getirdi.

Artı Gerçek'ten Atakan Asılbay’ın haberine göre, Halkevleri Genel Başkanı Nebiye Merttürk, Halkevleri Genel Sekreteri Özgür Ersoy, Halkevleri Hukuk sekreteri avukat Haktan Özkan, Borçka Halkevi Şube Başkanı Temel Kılıç ile birlikte Borçka Adliyesi'ne giderek AKP Artvin Milletvekili Faruk Çelik hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunun ardından açıklama yapan avukat Haktan Özkan, "Hem bu şirketlerin hem de siyasi iktidarın bütün sorumluluklarının açığa çıkarılması için adalet mücadelemize devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et