20 Eylül 2024 13:52

Beyoğlu Belediyesinin birimleri ek hizmet binasından çıkarıldı

Beyoğlu Belediyesinin Sosyal Yardım İşleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Afet İşleri Müdürlüklerinin, Beyoğlu Kaymakamlığı’yla ortak kullanılan binadan çıkarılması tepki çekti.

Fotoğraf: İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Paylaş

İstanbul Beyoğlu Belediyesinin Sosyal Yardım İşleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Afet İşleri Müdürlükleri, Beyoğlu Kaymakamlığı’yla ortak kullanılan binadan çıkarıldı.

Sosyal yardım desteği için gelen ve boşaltılmış belediye birimiyle karşılaşan vatandaşlar, “Bizi mağdur ediyorsunuz” sözleriyle tepki gösterdi.

Beyoğlu Belediyesinin Sosyal Yardım İşleri, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Afet İşleri Müdürlüğü olarak hizmet verdiği ek hizmet binasında faaliyeti kaymakamlık ve polis tarafından engellendi.

Beyoğlu Belediyesi görevlilerinin ek hizmet binasına girişlerine izin verilmezken, çalışanlar bu sabah saatlerinde dışarı çıkarıldı, hizmet belediye önüne kurulan stantlarda verilmeye çalışılıyor.

Beyoğlu Belediyesi ve Beyoğlu Kaymakamlığı, Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası olarak bilinen binayı 2023 yılından bu yana birlikte kullanıyordu.

31 Mart seçimleri sonucu AKP'den CHP'ye geçen belediyelerden olan Beyoğlu Belediyesinde yaşanan bu durum tepki çekti.

Sosyal yardım desteği için sabah saatlerinde binaya gelen ve boşaltılmış belediye birimiyle karşılaşan vatandaşlar, "Bizi mağdur ediyorsunuz. AKP döneminde niye böyle bir sıkıntı yoktu? Bu ayrımcılık nereye kadar?" sözleriyle tepki gösterdi.

BAŞKANLAR BİNADA

Zoraki tahliyenin ardından boşaltılmış belediye birimlerinin bulunduğu binaya giren Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre durum tespiti yaptı. (İstanbul/ANKA)

ÖNCEKİ HABER

Kaymakamlık Beyoğlu Belediyesi'nin ofislerini boşalttı, personel girişine izin vermedi

SONRAKİ HABER

Kadın müdür yardımcısının odasının kapısını kırdıran okul müdürü açığa alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa