20 Eylül 2024 14:51

Erdoğan'a daha fazla savaş sanayine harcama mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan'a düzenlenen siber saldırıları savaş sanayi harcamalarının artırılmasına fırsat yaptı.

Fotoğraf: TCCB

Paylaş

Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayi için yapılan yatırımlara ilişkin mesajlar verdi. Erdoğan, Lübnan'da gerçekleştirilen siber saldırılar üzerinden silahlanmaya ve savaş sanayine yapılmak istenen yatırımları "siber terör saldırılarıyla bunun ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gördük" diyerek savundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanında Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni 7204 araç alımı dolayısıyla düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

Kolluk kuvvetlerinin gerçekleştirdiği operasyonlara değinen Erdoğan, "Bunları kendi milli silahlarımız ile gerçekleştiriyoruz. Lübnan'daki terör saldırıları ile bunun ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli teknoloji hamlemizin yatırımların kıymeti anlaşılmış oldu. Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Silah lobileri, kaos lobileri, mazlumların gözyaşından beslenen kan tüccarları, bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye'den rahatsız oluyorlar. Güvenlik güçlerimiz katil sürelerinin peşlerini bırakmıyor. Aynı şey zehir ve insan tacirleri için de geçerlidir. Türkiye'nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz. Devletimize, milletimize ya da demokrasimize yönelik en küçük tehdidi görmezden gelemeyiz. Milletimizin huzurunu kaçıran, kamu düzenini bozan herkes, devletimizin kadife eldiveni içindeki çelikten yumruğuyla karşı karşıya olacaktır." ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehir'de oğluna rapor vermeyen aile hekimini darbeden anne gözaltına alındı

SONRAKİ HABER

Aile hekimini darbeden kadın gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa