01 Ekim 2024 14:15

Gazetecileri tehdit eden Bahçeli'ye yanıt: Katillerin yargılanması neden rahatsız ediyor?

Gazeteciler Murat Ağırel ve Barış Pehlivan, kendilerini tehdit eden Devlet Bahçeli'ye yanıt: "Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasından neden rahatsız oluyor?"

Fotoğraf: Murat Ağırel (solda), kişiseş arşiv, Barış Pehlivan (sağda), DHA

Paylaş

Gazeteciler Murat Ağırel ve Barış Pehlivan, bugünkü grup toplantısında kendilerine tehdit eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Murat Ağırel, "Biz gazeteciyiz. Sorgulamak bizim doğamız" derken dünkü duruşmada Sinan Ateş suikastının tetikçisi Eray Özyağcı'nın da kendilerini tehdit ettiğini hatırlattı. Bahçeli'ye "MHP Lideri, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in katillerinin yargılanmasından neden rahatsız oluyor?" diyerek seslenen Ağırel, "Tehditler, hedef göstermeler ise bize vız gelir tırıs gider!" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin hedef gösterdiği bir başka gazeteci Barış Pehlivan da "'Dört soytarı muhabirden' biriyim. Kayda geçsin" diyerek Halk TV'de yayınlanan programın ismiyle yanıt verdi.

Programın sunucu Şule Aydın da Pehlivan'ın tweet'ini yeniden paylaştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında Sinan Ateş suikastıyla ilgili haber yapan gazetecileri, "Halk TV ve CHP, ayağınızı denk alın. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, akbabaların da kanatlarını yolarız. 4 soytarı muhabir ile MHP'yi sorgulayamazsınız" sözleriyle tehdit etmişti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İzmir'de A.P. isimli kadın evli olduğu erkek tarafından öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa