02 Ekim 2024 16:25

Sağlıkçılar Eskişehir’de “vergide adalet” talebiyle bir araya geldi

Sağlık emekçileri Eskişehir’de vergide adalet talebiyle bir araya geldi. Örnek Aile Sağlık Merkezi önünde basın açıklaması yapan sağlıkçılar, vergi kesintilerinin yüzde 15’te sabitlenmesini istedi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Eskişehir’de SES Eskişehir Şubesi, Bilecik Aile Hekimleri Derneği ve Eskişehir Bilecik Tabip Odası üyesi sağlıkçılar örnek Aile Sağlık Merkezi önünde vergide adalet istiyoruz diyerek basın açıklaması yaptı. Açıklamayı TTB yönetim kurulu üyesi Bülent Karalar okudu. Açıklama sırasında sık sık “Vergide adalet istiyoruz”, “İnsanca yaşamak istiyoruz” sloganları atıldı. Okunan açıklamada “Yüzde 35 vergi kesintisini kabul etmiyoruz. Adaletsiz vergi uygulamasına karşı her ay sabit kalmak koşuluyla en fazla yüzde 15 vergi kesintisi talebimizi yineliyoruz” dendi.

Karalar yaptığı açıklamada, “Aile hekimliği çalışanları ve tüm sağlık çalışanları olarak 30 haftadır sürdürdüğümüz "Vergide Adalet İstiyoruz" eylemlerimizi, her çarşamba olduğu gibi, taleplerimiz karşılanana dek sürdüreceğiz. Toplumun sağlık hakkı ve sağlık çalışanlarının hakları için mücadelemiz devam edecek. Bu mücadeleye destek çağrımızı toplumun her kesimine yapıyoruz." dedi. (Eskişehir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İhlas Matbaacılık'tan Yenigün'e sansür: Cemaat yurdunu konu alan manşeti basmadı

SONRAKİ HABER

Tüm Köy Sen: Yerin üstü altından değerlidir!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa