04 Ekim 2024 11:33

AKP’li yönetici şirketin sahibiymiş: Düzce'de KYK yurduna verilen yemekte domuz eti çıktı

Düzce'de KYK yurtlarına yemek hizmeti sunan AKP'li bir yöneticinin şirketinin hazırladığı köftede domuz eti tespşt edildi.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Düzce’de, KYK yurtlarına yemek hizmeti sunan bir şirketin hazırladığı köftede domuz eti tespit edildi. Şirketin sahibinin ise AKP Düzce İl Başkanlığı yönetiminde yer aldığı anlaşıldı.

Düzce’de yemek şirketi Saydamlar Organizasyon Turizm isimli firmanın hazırladığı rosto köftede domuz eti bulundu. Firmanın, KYK yurtlarında da yemek hizmeti verdiği ortaya çıktı.

Sözcü'den Berfin Açıkbaş'ın haberine göre Tarım ve Orman Bakanlığının açıkladığı taklit ve tağşiş ürünler listesinde, öğrencilere yemek sunan bir firmanın adının geçmesi yankı uyandırdı. Düzce’de faaliyet gösteren Saydamlar Organizasyon Turizm firmasının ürettiği rosto köftede domuz eti tespit edildi.

KYK yurtlarında yemekhaneyi işleten firmanın yemeklerinde tespit edilen domuz etini, yurt öğrencilerinin tüketip tüketmediği henüz netlik kazanmazken, üniversite öğrencileri durumdan şikayetçi. Sosyal medyada firma ve KYK yurtlarındaki yemeklerle ilgili çok sayıda şikayet gündeme geldi.

Firma sahibi Murat Saydam’ın, AKP Düzce İl Başkanlığında uzun yıllar görev yaptığı ve yönetim kurulunda yer aldığı ortaya çıktı. Saydam’ın AKP yönetiminde Sosyal İşler Başkanı olarak görev aldığı örenildi. (HABER MERKEZİ)

 

ÖNCEKİ HABER

TÜİK, genel devlet açığını 1,2 trilyon lira olarak açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa