05 Ekim 2024 10:51
Son Güncellenme Tarihi: 05 Ekim 2024 15:28

Semih Çelik tarafından katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in cenazeleri toprağa verildi

İstanbul’da Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in cenazeleri toprağa verildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Semih Çelik tarafından Fatih’te surlarda öldürülen İkbal Uzuner ile Eyüp’te öldürülen Ayşenur Halil'in cenazeleri aileleri tarafından Adli Tıp Kurumundan teslim alındı.

Semih Çelik tarafından öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil son yolculuğuna uğurlandı.

İkbal Uzuner için Fatih Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazeye Uzuner’in ailesi, İstanbul Valisi Davut Gül ve çok sayıda kişi katıldı. Namazın ardından Uzuner'in cenazesi Edirnekapı Şehitliği'ne defnedildi. Yakınları cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.

AYŞENUR HALİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ayşenur Halil de bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gaziosmanpaşa'daki evinin önüne getirilen cenaze daha sonra Pazariçi Sadet Camisine getirildi. Öğlen namazının ardından Ayşenur'un cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ayşenur'un ailesi, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen, Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden, Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen ve çok sayıda kişi katıldı. Ayşenur Halil'in annesi güçlükle ayakta durdu. Cenaze Taşlıtarla Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İKİ KADINI YARIM SAAT ARAYLA ÖLDÜRMÜŞTÜ

İstanbul Fatih'te, Semih Çelik adlı erkek İkbal Uzuner’i Edirnekapı'da surlarında bıçakla öldürmüştü. Çelik, daha sonra intihar etmişti. Çelik’in yarım saat önce de Eyüp’te Ayşenur Halil'i boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıkmıştı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Gürer: “Bakan’a göre Mısır alım fiyatları makul seviyedeymiş”

SONRAKİ HABER

Kurtulmuş Meclisin, 8 Ekim'de “İsrail tehdidi” bilgilendirmesi için toplanacağını açıkladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa