06 Ekim 2024 19:52

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: "CHP hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır"

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya" dedi.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz iktidar ve muhalefet arasındaki diyaloğu genişletmek için uğraştıkça yıllarca gerilimden beslenenler buna engel olmak için ellerinden geleni yapıyor” sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya platformu X hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Şunu iyi bil Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya" ifadelerini kullandı.

"YUMUŞAMAYACAĞIZ, NORMALLEŞMEYECEĞİZ"

Kılıçdaroğlu, açıklamasında "Katledilen kadınlarımız, umutsuz gençlerimiz, geçinemeyen insanlarımız, tedavi olamayan hastalarımız, taciz ve tecavüze uğramış katledilen çocuklarımız, yokluktan intihar eden insanlarımız, hep unutkan babalarımız ve her zaman tok anlerimiz için, bu ülkenin her bir vatandaşı için, hakk için halk için yumuşamayacağız ve normalleşmeyeceğiz…" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca "Numan Kurtulmuş ile birlikte Has Parti'yi, Süleyman Soylu ile dönemin Demokrat Partisini, Devlet Bahçeli ile MHP'yi, Meral Akşener'i, Sinan Oğan'ı ve daha birçok kişiyi değiştirdin ve dönüştürdün" dedi ve açıklamasını "Şunu iyi bil Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya" sözleriyle noktaladı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İran tüm uçuşları yarına kadar iptal etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa