08 Ekim 2024 16:06

Müze Gazhane'nin Ekim Ayı Etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye ait Müze Gazhane, ekim ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Fotoğraf: ANKA

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye ait Müze Gazhane, ekim ayı programıyla birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. Özellikle müzik ve sinema severlerin ilgisini çekebilecek bir takvim hazırlayan Müze Gazhane’de ekim ayı boyunca programlar devam edecek.

EKİM AYI ETKİNLİKLERİ

  • 21-27 Ekim arasında Müze Gazhane kapılarını, 12. Canlandıranlar Uluslararası Film Festivali için açacak. Etkinlik kapsamında düzenlenen atölyeler, söyleşiler ve film gösterimleri ise yine festivali takip edecek.
  • Sinema ve psikoloji söyleşileri ile Altyazı Sinema Sohbetleri de ekim ayı takviminde kendine yer bulacak. Ayrıca Dünya Kız Çocukları Günü’ne özel film gösterimi ve cuma sineması buluşmalara ev sahipliği yapacak.
  • 16-17 Ekim'de Metro Müzisyenleri Seçme Yarışması düzenlenecek. Aralarında müzisyenler, akademisyenler ve İBB yetkililerinin de bulunduğu jürinin yapacağı değerlendirmede istasyonlarda müzik yapacak müzisyenler seçilecek. Yarışma sonucunda birinci, ikinci, üçüncü olan ve Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazanan yarışmacılara para ödülü verilecek.
  • Müze Gazhane’de konserler, stand-up gösterileri ve dans atölyeleri de devam edecek. Ylang Trio, Zeynep Erbay, MAY, Melis Karaduman, Ahmet Üstüner, Fark Band ve Pesüs gibi isimler, Müze Gazhane sahnesinde olacak.
  • Zumba, Jazz Funk Dance ve Boogie Woogie dans atölyeleri ise eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Ayrıca Müze Gazhane’de ekim ayında da gelenek bozulmayacak ve “Gülmek Yakışır” sahnesinde Caner Dağlı ve Caner Ömur stand-up gösterileriyle sahnede olacaklar. 

(KÜLTÜR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Artvin'in Hopa ilçesinde sağanak sele ve heyelanlara yol açtı

SONRAKİ HABER

AKP-MHP geri adım attı: Çocuk cinayetleri için komisyon kurulacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa