09 Ekim 2024 16:07

Otobüs muavini tarafından cinsel tacize uğrayan Ş.G, savcılığa başvurdu

Samsun'da avukat Ş.G, seyahat ettiği otobüsün muavini O.K.'nin mesaj ve video yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu belirtip savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

Samsun’da avukat Ş.G. (27), seyahat ettiği yolcu otobüsünün muavini O.K.'nin kendisine mesaj ve video yoluyla cinsel tacizde bulunduğunu belirtip savcılığa suç duyurusunda bulundu.

DHA'nın aktardığı habere göre Samsun'un Terme ilçesinde arkadaşı tarafından otomobil ile alınan Ş.G.'ye gece yarı sıralarında kullanıcı adı 'O.K.' olan numaradan mesaj geldi. Ş.G.'nin kim olduğunu sorması üzerine ‘Seni Giresun'dan Samsun'a getiren araç personeliyim' cevabını aldı.

Ş.G'nin numarasını izinsiz bir şekilde ele geçiren muavin tanışmak istediğini söyleyip taciz etmeye devam etmesi üzerine Ş.G, numarayı engelledi. Bir gün sonra farklı bir numaradan Ş.G.'ye yine mesaj geldi. Ş.G. kim olduğunu sorduğunda 'Dün otobüste yanında oturan biri' cevabını veren kişi, avukat Ş.G.'ye cinsel içerikli mesajlar atıp, videolar göndererek taciz etmeye devam etti. Numarayı engelleyen Ş.G., savcılığa suç duyurusunda bulundu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İçişleri Bakanlığı'ndan İstanbul’dan hareket eden 4 ton uyuşturucu yüklü gemi için açıklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa