09 Ekim 2024 19:20

Ergani İmam Hatip Lisesinde taciz: Bir dershanede ders vermeye devam ediyor

Diyarbakır'da Ergani İmam Hatip Lisesinde okuyan bir öğrenci, fizik öğretmenliği yapan Erdal G.'nin tacizine maruz kaldı. Görevden uzaklaştırılan Erdal G. bir dershanede ders vermeye devam ediyor.

Fotoğraf: Gülnaz Bingöl/csgorselarsiv.org

Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan Ergani İmam Hatip Lisesinde okuyan 17 yaşındaki K.A. isimli öğrenci, okulda fizik öğretmenliği yapan Erdal G.'nin tacize maruz kaldı. Taciz, K.A’nın yaşananları arkadaşlarına anlatması üzerine ortaya çıktı. Olayın duyulmasıyla birlikte Erdal G. hakkında soruşturma açıldı ve görevden uzaklaştırıldı.

Soruşturma dosyasında WhatsApp mesajları ve öğrencinin beyanlarının yer aldığı öğrenildi. Hakkında adli işlem başlatılan Erdal G’nin ifade vermekten kaçtığı belirtildi.

BİR DESHANEDE DERS VERMEYE DEVAM EDİYOR 

Görüşüne başvurduğumuz Eğitim Sen Diyarbakır 3 No’lu Şubeden bir eğitimci, konunun kendilerine intikal ettiğini ve süreci takip ettiklerini söyledi. Erdal G’nin açığa alındığını belirten eğitimci “Erdal G. edindiğimiz bilgiye göre açığa alınmış olsa da özel bir dershanede matematik dersi vermeye devam ediyor” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Hamas ve El Fetih, Filistin'de "ulusal birlik" hedefiyle Kahire'de buluştu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa