10 Ekim 2024 10:12
Son Güncellenme Tarihi: 10 Ekim 2024 11:49

DEM Parti Iğdır il binasına polis baskını: Eş Başkan gözaltına alındı

DEM Parti Iğdır il binasına polis baskın düzenlendi, İl Eş Başkanı Mehmet Selçuk gözaltına alındı. DEM Parti'den "Bu çabalar nafiledir, tek bir üyemize bile diz çöktüremeyeceksiniz" açıklaması geldi.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Iğdır İl Örgütü binasına sabah saatlerinde polisler tarafından baskın düzenlendi.

MA'nın haberine göre parti binasında arama yapıldı ve DEM Parti İl Eş Başkanı Mehmet Selçuk gözaltına alındı. Özel Harekat polisleri parti binasına giden tüm sokak ve caddeleri kapattı, bariyerler kuruldu.

Baskının ve İl Eş Başkanı Selçuk'un gözaltına alınmasının gerekçesine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

DEM PARTİ: BU ÇABALAR NAFİLEDİR

DEM Parti, yaptığı açıklamayla yaşananlara tepki gösterdi. Partinin sosyal medya platformu X hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Iğdır il binamız polis tarafından ablukaya alındı, aralarında İl Eş Başkanımızın da olduğu gözaltılar var. İktidarın sopası haline gelen polis ve yargı, her adımıyla demokratik siyaset hakkını engellemeye devam ediyor. Bu çabalar nafiledir. Hedef göstermelerle, gözaltı ve tutuklamalarla tek bir üyemize bile diz çöktüremeyeceksiniz!" (POLİTİKA SERVİSİ) 

ÖNCEKİ HABER

Hatay’daki MCG Tower davası yarın devam edecek: Sanıklar tutuklanmalı

SONRAKİ HABER

Korgan’da madene karşı miting 13 Ekim’de: Yürütmeyi durdurma sonuç değil başlangıç, mücadeleye devam

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa