15 Ekim 2024 13:32

Narin öldürüldüğünde evde 4 kişi olduğu iddia edildi

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova katıldığı yayında Narin’in öldürüldüğü sırada evde anne Yüksel Güran, ağabey Enes, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın olduğunu iddia etti.

Narin Güran

Paylaş

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün sonra köye yakın derede cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova katıldığı yayında Narin’in öldürüldüğü sırada evde anne Yüksel Güran, ağabey Enes, amca Salim Güran ve Nevzat Bahtiyar’ın olduğunu iddia etti. Canova yayında şunları söyledi: “İddianame hazırlandı. Birkaç gün içinde mahkemeye sunulacak. Savcı, adı geçen, gören, duyan ve konuşmayan dahil herkese en yüksekten ceza isteyecek. Cinayetin odağında ise dört isim yer alacak: Amca Salim Güran, Abi Enes Güran, Anne Yüksel Güran ve Narin’in cansız bedenini ortadan kaldıran Nevzat Bahtiyar.

Baz istasyonu verileri daraltılarak yapılan analizle sonuca ulaşıldı. Yani baz ve HTS kayıtları olayı çözdü. Bu kayıtlar gösterdi ki Narin evinde öldürüldü ve o sırada evde amca, abi, anne ve Nevzat Bahtiyar vardı. Dolayısıyla edindiğim bilgilere göre iddianamede, Narin cinayetinde bu isimlerin iş birliği yaptığı tezi ortaya konulacak.”

NARİN’İN EN SON GÖRÜLDÜĞÜ SAAT DEĞİŞTİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre ise Narin’in son görüntüsünün kaydedildiği güvenlik kamerasının saati yanlış çıktı. Narin Güran’ın son görüldüğü saat 15.15 olarak biliniyordu, ancak yapılan incelemelerde Narin’in son görüntüsünün kaydedildiği okulun güvenlik kamerasının 3 dakika ileride olduğu tespit edildi. Buna göre, Narin Güran 15.15’te değil saat 15.12’de son kez görüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Çin’in askeri tatbikatı Tayvan çevresinde gerilimi yükseltti

SONRAKİ HABER

PFDK, Diyarbekirspor'u 3-0 hükmen mağlup ilan etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa