20 Ekim 2024 16:33

12. Antakya Uluslararası Film Festivali başladı

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Antakya Film festivali 24 Ekim'e kadar devam edecek.

12. Antakya Uluslararası Film Festivali

Paylaş

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Antakya Film festivali cuma akşamı Bir Başka Aşk filmi özel gösterimi ile başladı. Festival 24 Ekim'e kadar sürecek. 

Antakya Üçgedik Habib'i Neccar Konteyner kentinde gerçekleşen cuma günkü gösterime Bir Başka Aşk filmin ekibinden, Yönetmen Mehmet Ali Arslan, Kosovalı oyuncu Tringa Shala, oyuncu Uğur Duralı, Eski futbolculardan İlker Yazmacı, Mehmet Özşimşek, oyuncu Osman Koyun, konteynerda yaşanan depremzeler ve üniversite ögrencileri katıldı.

Festivalin ikinci gününde, "Japonya İle Türkiye Arasında Diplomatik İlişkilerin Başlamasının 100. Yıl Dönümü Kutlamaları" kapsamında Koç Konteyner Kentteki depremzede çocuklara, Japon anime filmleri "Ruhların Kaçışı" ve "Mayoiga Burnu" izletildi.

Festival sürecinde gösterime girecek olan filmler, Koç Konteyner(umut kent) Kenti'ndeki etkinlik alanı ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda izlenebilecek.

12. Antakya Uluslararası Film Festivali 24 Ekim saat 18.00 de Mustafa Kemal Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda ödül töreni ile sona erecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazze’de ateşkes isteyen G7 bakanları Lübnan’da ateşkes talep etmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa