20 Ekim 2024 19:16

Demirtaş, kamuoyuna yapacağı çağrı metnini Özel'e verecek

Selahattin Demirtaş, yarın Edirne Cezaevinde kendisini ziyaret edecek olan Özgür Özel'e kamuoyuna yapacağı çağrı metnini verecek.

Selahattin Demirtaş | Fotoğraf: HDP Basın

Paylaş

Şerif KARATAŞ 
İstanbul

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberinde heyet, 22-27 Ekim tarihlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı kapsayacak ziyaret öncesinde, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek.

Yarın saat 11.00‘de Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı ziyareti öncesinde Özgür Özel’e cezaevi girişinde, Demirtaş'ın avukatı tarafından imzalı Arafta Düet kitabı ile bir çağrı metni takdim edilecek.

Metnin Demirtaş’ın Türkiye kamuoyuna yönelik çağrı metni olacağı belirtilirken, metin Demirtaş ile Özel görüşmesinin de temel konularından olacak. Metnin yarın basın aracılığıyla kamuoyuna paylaşılacağı da bildirildi.

CHP HEYETE SALI GÜNÜ BÖLGEYE GİDİYOR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberinde heyet, 22-27 Ekim tarihlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı kapsayacak bir tura çıkacak

Kayyum atanan Hakkari Belediyesi dışında ziyaretlerin yapılacağı kentlerde DEM Partili Belediye Eş Başkanlarının yanı sıra büyükşehir valileriyle görüşme yapması bekleniyor.

Özel başkanlığında CHP heyetinin ziyaret yapacağı kentlerdeki meslek odaları, kurum temsilcileri ve kanaat önderleriyle görüşerek bölgenin sorunları ve yurttaşların taleplerine ilişkin bilgi alacak.

ÖNCEKİ HABER

İzmir Barosu’nda Çağdaş Avukatlar Grubu yeniden kazandı

SONRAKİ HABER

Meclis gündeminde bu hafta: 2025 bütçesinde az zam, çok vergi var 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa