22 Ekim 2024 15:49
/
Güncelleme: 28 Ekim 2024 15:43

Cumhur İttifakı destekçisi BBP’den Bahçeli’ye tepki

BBP Genel Başkanı Destici, Bahçeli'nin Öcalan için yaptığı çağrıya, "Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme bunları kimin adına yapacağız?” diyerek, tepki gösterdi.

Cumhur İttifakı destekçisi BBP’den Bahçeli’ye tepki

Fotoğraf: İbrahim Yozoğlu/AA

Cumhur İttifakı'na destek veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya tepki gösterdi.

BBP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Destici, "Uzlaşma, çözüm süreci, helalleşme bunları kimin adına yapacağız? Binlerce şehidimiz var. Şehitlerimizin ailelerine sorduk mu?" diye konuştu. 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi; “Apo denilen kanlı katil TBMM’de konuşsun deniliyor ya! Ben o Meclis de oldukça konuşmasına müsaade edersem gök girsin, kızıl çıksın.”

Fotoğraf: Enginyurt'un X'te yaptığı paylaşımdan alındı 

(HABER MERKEZİ)

Evrensel'i Takip Et