24 Ekim 2024 11:24

Boşanma aşamasında olduğu Ayşegül Taş’ı yaralayan İzzettin Taş tutuklandı

Adana'da boşanma aşamasında olduğu Ayşegül Taş’ı ve babası Salih K’yi silahla yaralayan İzzettin Taş tutuklandı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Adana'nın Yüreğir ilçesine boşanma aşamasında olduğu Ayşegül Taş ve babası Salih K.’yi silahla yaraladıktan sonra Muhammed G.’nin motosikletini gasbedip kaçan İzzet Taş tutuklandı.

DHA’da yer alan habere göre, 21 Ekim saat 21.30 sıralarında, Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 1098 Sokak’ta meydana geldi. İzzettin Taş, boşanma aşamasında olduğu Ayşegül Taş'ın yanında kaldığı babası Salih K.’yi telefonla arayıp, evinin önüne geldi. Burada bekleyen İzzettin Taş, evden çıkıp park halindeki otomobile yürüyen Ayşegül Taş ve Salih K.’yi takip etti. Taş, bindikleri otomobille hareket eden Ayşegül Taş ve Salih K.’ye tabancayla defalarca ateş etti.

Bacaklarından yaralanan Ayşegül Taş ile çenesi ve kolundan vurulan Salih K., otomobille kaçıp, yakındaki Köprübaşı Polis Merkezi'ne sığındı. Baba ve kızı, polis merkezine çağrılan ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tedavisi tamamlanan baba ile kızı, taburcu edildi.

Olay sonrası kaçmaya çalışan İzzettin Taş, yoldan geçen motosikletli Muhammed G.'yi durdurup, başına dayadığı silahla tehdit ederek aracını gasbetti. İzzettin Taş, polisin takibiyle yakalandı.

Soruşturmada Salih K.’nin, İzzettin Taş ile telefonda konuştuktan sonra kızını bir akrabasının yanına götürmek için evden ayrıldığı ortaya çıktı. Polis merkezine götürülen İzzettin Taş, ifadesinde, “Görüşmeye gittim. Kayınpederim bizi görüştürmeyince sinirlendim” dedi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İzzettin Taş, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Avukatlardan yeni İmralı başvurusu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa